concurs: Colorează-ți comunitatea

Propune o culoare pentru orașul tău (Brașov sau Sibiu) și intrだîn concurs! Timp de 10 săptămânii vom alege cea mai votată, cea mai comentatだși cea mai sharuitだpoză, urmând ca la finalul lunii octombrie sだalegem dintre câ˜știgătorii fiecărei săptămâni cea de-a 1001-a culoare!

Regulament:

Concursul “Colorează-ți comunitatea” se lanseazだîn 29 iulie și durează 10 săptămâni. Ύn fiecare săptămânだvom alege 3 câștigători pentru fiecare oraș (Brașov și Sibiu) la secțiunile : cea mai votată, cea mai comentată, cea mai sharuitだpozだdintre pozele propuse de cei care intrだpe site. La final, dintre câ˜știgători se va vota cea de-a 1001-a poză.

Toate pozele de pe site pot fi votate, comentate, sharuite, dar intrだîn competiție doar cele propuse de public. Membrii echipei nu pot propune poze.

Poate propune poze orice persoană, cu vâ˜rsta între 14-50 de ani, indiferent de domiciliu, atâ˜ta timp câ˜t pozele reprezintだculori și lucruri pozitive din Brașov și Sibiu. Pozele vor fi moderate de echipa proiectului, optimizate și postate, în funcție de ordinea primirii lor. Din momentul în care au fost postate pe site, ele intrだîn competiție pâ˜nだla termenul limită. Cei care nu au câștigat, se reporteazだpentru săptămâna următoare. Pozele obscene, care aduc atingere ființei umane sau care nu aparțin persoanelor care le-au propus pe site vor fi șterse automat. Totodată pozele care fac reclamă unor companii private sau activități comerciale ale persoanelor fizice nu vor fi încarcate pe site.

Detalii tehnice: puteți propune săptămâ˜nal maxim douだpoze, rezoluție minim 300 dpi, dimensiune lățime minim 950 px.

Premii: săptămânal vor fi oferite tablouri și printuri cu poze din Brașov și Sibiu. Totodatだpozele câștigătoare vor fi prezentate în cadrul unui eveniment final, în lunile noiembrie-decembrie 2010, la care vor lua parte oficialități ale orașelor și stakeholderi interesați de dezvoltarea urbană.

Disclaimer: pozele propuse în concurs vor fi folosite de Asociația Colors pe site-ul www.1001culori.ro, în expozițiile foto, broșura finalだși raportul anual. Ele vor putea fi folosite în rapoartele și materialele de prezentare ale proiectului. Prin încărcarea pozelor pe site vだdați acordul pentru dreptul de folosință acordat Asociației Colors.

Propune a 1001-a culoare!

——————————————–

Câștigători săptămânali

Săptămâna 2-8.08.2010

Ioana Sdrăilă, Brașov

Anca, Sibiu

Alexandra, Sibiu

Săptămâ˜na 9-15.08.2010 

Miruna Paiuc, Brașov

Alexandra, Sibiu

Tudor Matrescu, Sibiu

Săptămâ˜na 16-22.08.2010

Marius Torsan, Sibiu

Marius Torsan, Sibiu

Adrian Mladin, Brașov

Săptămâ˜na 23.08-5.09.2010

Răzvan Pop, Sibiu

Ioana Alexandra Diaconu, Sibiu

Druțu Antohe, Brașov

Săptămâ˜na 6-12.09.2010

Alexandra Capotă, Sibiu

Răzvan Boacă, Brașov

Lavinia B, Brașov

Lavinia B, Brașov

Săptămâ˜na 13-19.09.2010

 

 

Răzvan Boacă, Brașov

Alexandra Capotă, Sibiu

Săptămâ˜na 20.09-3.10.2010

Lavinia B, Brașov

Răzvan Boacă, Brașov

Alexandra Capotă, Sibiu

Săptămâ˜na 4.10-10.10.2010

 

Andreea, Brașov

Săptămâ˜na 11-17.10.2010

Marius Torsan, Sibiu

Săptămâ˜na 18-24.10.2010

Alexandru Cojocaru, Brașov

Alexandra Capotă, Sibiu

—–

concurs: miss CULOARE

O căutăm pe miss Culoare! Ne ajuți sだo găsim? 🙂

Regulament:

Concursul Miss Culoare se lanseazだîn 16 august și dureazだpânだîn 30 septembrie. Ύn cadrul acestuia vom alege douだmiss Culoare, câ˜te una pentru fiecare localitate – Brașov și Sibiu. La concurs se pot înscrie persoane de sex feminin, cu vârsta de peste 14 ani, din orașele Brașov și Sibiu, care propun poze colorate cu ele, făcute în locațiile mai jos menționate.

Ce trebuie sだfaci: îți alegi una din locațiile de mai jos, îți faci o poză coloratだ– te pozezi pe tine în locația respectivă, cu aparatul foto sau camera foto a aparatului telefonic, dupだcare o încarci pe site. Nu uita sだle spui prietenilor sだte voteze căci cea mai votatだpozだla finalul concursului va câștiga titlul de miss Culoare!

Locații în Brașov:

Piața Sfatului

str. Republicii

Muzeul Casa Mureșenilor

Biblioteca George Barițiu

Biserica Neagră

dupだziduri

bastioane și turnuri

Locații în Sibiu:

Piața Mare

Piața Mică

Piața Huet

str. Nicolae Bめlcescu

Biblioteca Astra

Parcul Sub Arini

Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra

Premiul constă în tablouri ale campaniei și afișarea pozei în cadrul expoziției finale din lunile noiembrie – decembrie.

Pozele obscene, care aduc atingere ființei umane sau care nu aparțin persoanelor care le-au propus pe site vor fi șterse automat. Totodată pozele care fac reclamだunor companii private sau activități comerciale ale persoanelor fizice nu vor fi încarcate pe site.

Detalii tehnice: –

Disclaimer: pozele propuse în concurs vor fi folosite de Asociația Colors pe site-ul www.1001culori.ro, în expozițiile foto, broșura finalだși raportul anual. Ele vor putea fi folosite în rapoartele și materialele de prezentare ale proiectului. Prin încărcarea pozelor pe site vă dați acordul pentru dreptul de folosințだacordat Asociației Colors.

Propune Miss Culoare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *